Achtergrond afbeelding van Fancy Fair Festival
The Crocodiles
The Crocodiles

bestaat al ettelijk jaren doch onder deze bezetting slechts één jaar.

Cathy Vanhee, Leadzang: De liefde voor muziek loopt allang door de aderen. Maar na een eerste kennismaking met het leven als artieste, ging zij actiever op zoek in het wereldje van coverbands. Zo kreeg ze enkele gastoptredens bij de succesvolle coverband "Knightshift". De smaak kreeg ze pas echt te pakken wanneer ze een zangwedstrijd won. Via, via, kwam ze in aanraking met "The Crocodiles" en de band was gevormd.

Wim Nees, LeadGitaar: Geboren te Mechelen,en hier vond hij ook zijn muzikale inspiratie sinds hij 14 was. Stap voor stap, en na jaren van werken voor andere zangers, voelde hij de drang om zijn eigen muziek te schrijven. Daaruit volgde de band "Anaphonic". Na een periode van herbronnen, werd hij opgepikt door "The Chef" en zien we hem terug met stevig gitaarwerk in onze band.

Eric Vanroy, aka "The Chef", Bass: Was actief in verschillende Leuvense groepen in de 70's Nadien bij After Drizzle (Southern-Rockgroup uit Tienen) Mede-oprichter van The Crocodiles, Liquis Sky, Blend, en Bluesband The Little Red Beavers Invloeden als bassist : Phil Lynott (Thin Lizzy), Paul Mc Cartney (Beatles) en Leon Wilkeson (Lynyrd Skynyrd)

John Dewil "Devil", Drum: Start in 1980 met de groep Paradox Zijn drumwerk werd snel opgemerkt door enkele leden van After Drizzle. Samen starten ze de rock-coverband "The Crocodiles". Met 'wingman' bassist Eric "The Chef" vormt hij een stevige ritmesectie, goed voor covers van ZZ Top, Status Quo, Pearl Jam,... Vroegere projecten: Liquid Sky, The Little Red Beavers , Blend

"The Crocodiles" anno 2018: Ons repertoire bestaat voornamelijk uit stevige rocknummers van 1960 tot nu. Stevige baslijnen, loeiharde gitaar, sterke drums en een stem als een klok zorgen voor entertainment eerste klas. Ambiance verzekerd voor de liefhebber van Populaire rocknummers. Met invloeden van ACDC, Anouk, Skunk Anansie,...Spetterend feest op TW3000 gisteren. Bedankt dat we er mochten spelen.

Geplaatst door The Crocodiles op Zondag 12 mei 2019
bandleden

Cathy Vanhee - Zang
Wim Nees - Gitaar
Eric Vanroy - Bass
John Dewil - Drums


follow

facebook www.facebook.com/The-Crocodiles/

Contact

Winge Foor/Verenigd Winge/Waico VZW
Perklaan 45
3390 Tielt-Winge
e-mail : info@wingefoor.be

Volg ons op

Facebook button Flickr button Youtube button

Extra

Valid HTML 4.01 Transitional

Valide CSS!